روزنامه نگاری
کتاب روزنامه نگاری، از متون کلاسیک و اصلی روزنامه نگاری و ارتباطات است. چاپ نخست این اثر در سال ۱۳۵۰ منتشر شد و از آن زمان تاکنون بیش از ۳۰ سال می گذرد. بنابراین، لازم بود که مولف گرانقدر با توجه به بینش و نگرش های انتقادی تازه جهانی در زمینه ارتباطجمعی و با در نظر گرفتن موقعیت خاص کشورمان از تجربه انقلابی و عکس العمل های خارجی مربوط به آن، مطالب جدیدی به کتاب افزوده شود.
خوشبختانه دکتر معتمدنژاد در چاپ جدید (چهارم)، فصل تازه ای را با عنوان «بازنگری در روزنامه نگاری معاصر» به پایان کتاب افزوده اند که خلأ موجود را تا حدی جبران می کند.
عناوین اصلی فصل های ده گانه کتاب پس از پیشگفتار و مقدمه چنین است:
شناخت اخبار/ روش نگاری اخبار/ سبک های خبرنویسی/ عنوان نویسی/ جستجو و جمع آوری اخبار/ مصاحبه/ انتخاب اخبار/ ارائه و انتشار اخبار/ و «بازنگری در روزنامه نگاری معاصر»
عناوین چهارگانه فصل دهم و جدید کتاب نیز از این قرارند:
«ریشه یابی تاریخی نگرش های جهانی»، «روزنامه نگاری غربی»، «بازشناسی روزنامه نگاری تقلیدی غربی در شرق»، «بررسی انتقادی روزنامه نگاری غربی در شرایط جدید سلطه و وابستگی»، «معارضه جویی با روزنامه نگاری مسلط غربی»، کتاب روزنامه نگاری دارای طرح ها، تصویرها و فهرست های متعددی است که مفید فایده پژوهشگران است.
نویسنده: کاظم معتمدنژاد – ابوالقاسم منصفی
ناشر: مرکز نشر سپهر
تعداد صفحات:۵۶۶
کلیه کتاب های حوزه علوم رتباطات و خبرنگاری در انتشارات ثانیه موجود است